Om meg

Hei

Så hyggelig at du hadde lyst å titte innom siden min. Det startet så smått med en turlogg  på instagram, men etter mange tilbakemeldinger på at jeg burde utvide til en hjemmeside så er den endelig klar, sommeren 2022.

Jeg har alltid vært glad i å være ute i naturen. Fra jeg var liten har foreldrene mine tatt meg med på tur, hele året.  Takknemlig for en slik oppvekst, noe jeg også har tatt med meg videre til mine barn. Derav navnet Utpaaturmamma. Jeg er på tur hele året, både sommer og vinter. Gleden av å kunne lete etter turer, planlegge de og å gjennomføre de gir stor glede. Jeg er også veldig glad i å ta bilder, noe som kan ta litt tid når vi er på tur, men så sitter man jo igjen med mange fine minner etter på også da.

Målet mitt med denne hjemmesiden er å kunne inspirere deg til å finne glede i å være ute i naturen. Jeg ønsker også å gi deg tips om turer, overnattingssteder og aktiviteter jeg har opplevd. Kanskje får du lyst til å dra til noen av disse stedene du også.  For meg er det viktig å formidle at det ikke er alltid er lengden på turen, men opplevelsen av den som er det viktigste. Tur er tur!

Jeg har valgt å ha med en liten blanding av både korte turer, lange turer, skiturer, randoneeturer, overnattinger og diverse aktiviteter.

Til slutt, tusen takk til alle dere som har vært med meg på tur! Nye bekjentskaper, venner, gode samtaler og opplevelser, det er gull verdt! Jeg gleder meg til flere!